Da, încă mai trăiesc

Am deschis de enșpe mii de ori pagina asta de blog în ultima vreme. Mai mult de două rânduri nu am fost în stare să scriu niciodată.

Mi-am spus de tot atâtea ori că nu am ce să împărtășesc, nu am ce să share-uiesc în așa fel încât să nu plictisesc. Mi se trage din facultate și parcă simt și acum privirea vreunui fost profesor la citirea vreunui text complet nepublicabil, împânzit de clișee și banalități.

Prin urmare, mi-am spus, de ce să mai scriu? Parcă nici nu mă mai duce capul, iar pe deasupra, nici nu mă trage inima. De ce să forțez vreun Ics-ulescu să dea un click, când e deja cel mai probabil sătul până în gât de ale lui?

Salut, sunt Ana și încă trăiesc. Locuiesc în Anglia de mai bine de un an și încă nu m-am săturat de englezi. Ba chiar am ales pe unul să îmi fie alături. La bine, la greu, la ce-o fi, numai să fie. Nu, încă nu m-am măritat, dacă cineva e interesat de asemenea picanterii.

Îmi ocup timpul desenând în/cu și pe cafea. Visul meu cel mare e sa am taraba mea într-o zi.  Până atunci, învăț cu și despre cafea, cum se face, cum se drege, cum stă treaba cu managementul într-o cafenea, prostii d-astea de ar spune alții că le fac și mă irosesc. Pentru că, dragă Doamne, nu folosesc ce am învățat în facultate.

De mă întreabă cineva dacă mă mai intorc acasă, îl trimit să citească ultimele două rânduri. I-aș spune că 9 din 10 oameni m-ar critica de m-ar vedea acasă pe stradă pentru alegerile făcute against the wave  și nu aș putea să trec de ei fără să le zic două. Sau să le arăt unul. Sau să mă prefac că sunt o lady și să plec mai departe, că doar am avut de unde să învăț între timp.

Îmi e frică să public această chestie scrisă în grabă, dar la fel de frică îmi e să admit în continuare că nu mai știu să scriu. Că am uitat cum se face. Așa că o public. Ca să spun că am făcut-o. Să șterg nițel praful ce s-a așternut lejer pe tastatura acestui laptop.

Am deschis de enșpe mii de ori pagina asta de blog în ultima vreme. Am reușit să scriu mai mult de două rânduri.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s